Bog & idéErik Svendsen (red.)

Bøger skrevet af Erik Svendsen (red.)

Læs mere om Erik Svendsen (red.)
2 produkter
2 produkter
Medieteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
MedieteoriPalle Schantz Lauridsen
440,96 DKK
Paperback
(0)
Medieteori
Medieanalyse 2. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medieanalyse 2. udgavePalle Schantz Lauridsen
422,96 DKK
Hæftet
(0)
Medieanalyse 2. udgave

Mere om Erik Svendsen (red.)

Hvis du leder efter en bog af Erik Svendsen (red.), tilbyder vi et stort udvalg til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medietemaer" udgivet af Samfundslitteratur - "Medieteori" udgivet af Samfundslitteratur - "Medieanalyse" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Erik Svendsen (red.)s bøger

Du kan bestille tre bøger af Erik Svendsen (red.) her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Erik Svendsen (red.) bøger i udvalgte formater. -s bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Samfundslitteratur.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erik Svendsen (red.)s "Medietemaer"

Det er muligt at købe Erik Svendsen (red.)s "Medietemaer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Erik Svendsen (red.) "Medieteori"

Hos Bog & idé er "Medieteori" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Svendsen (red.)