Bog & idéErling Pedersen

Bøger skrevet af Erling Pedersen

Læs mere om Erling Pedersen
4 produkter
4 produkter
Kongens mærke
STREAM
Kongens mærkeErling Pedersen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Kongens mærke
Kongens ære
STREAM
Kongens æreErling Pedersen
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Kongens ære
Aakjær-sange 1
Aakjær-sange 1Erling Pedersen
50,00 DKK
EBOG
(0)
Aakjær-sange 1
Kongens kvinder
STREAM
Kongens kvinderErling Pedersen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Kongens kvinder

Mere om Erling Pedersen

Der findes flere bøger skrevet af Erling Pedersen til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Pedersens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kongens ære" udgivet af Hovedland - "Aakjær-sange 1" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Kongens kvinder" udgivet af Lytteratur - "Kongens mærke" udgivet af Lytteratur - "Kongens ære" udgivet af Lytteratur

Mere om Erling Pedersens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Erling Pedersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Pedersens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erling Pedersens "Kongens ære"

Hos Bog & idé er "Kongens ære" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Hovedland, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Erling Pedersen "Aakjær-sange 1"

Det er muligt at købe Erling Pedersens "Aakjær-sange 1" som ebog. Hvis du køber "Aakjær-sange 1" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Edition Wilhelm Hansen.
Detaljer
Fulde navn:
Erling Pedersen