Bog & idéEsben Hougaard m. fl.

Bøger skrevet af Esben Hougaard m. fl.

Læs mere om Esben Hougaard m. fl.
1 produkter
1 produkter
Kognitiv behandling af panikangst og socialfobi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kognitiv behandling af panikangst og socialfobiEsben Hougaard
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Kognitiv behandling af panikangst og socialfobi

Mere om Esben Hougaard m. fl.

Der er bare én bog af Esben Hougaard m. fl. tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Kognitiv behandling af panikangst og socialfobi". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Esben Hougaard m. fl.s "Kognitiv behandling af panikangst og socialfobi"

Det er muligt at købe Esben Hougaard m. fl.s "Kognitiv behandling af panikangst og socialfobi" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Esben Hougaard m. fl. fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Esben Hougaard m. fl.