Bog & idéEspen Holm

Bøger skrevet af Espen Holm

Læs mere om Espen Holm
2 produkter
2 produkter
Kong Salomons sværd
STREAM
Kong Salomons sværdEspen Holm
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Kong Salomons sværd
Kong Salomons sværd
Kong Salomons sværdEspen Holm
59,95 DKK
EBOG
(0)
Kong Salomons sværd

Mere om Espen Holm

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Espen Holm. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Holms seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kong Salomons sværd" udgivet af Klim - "Kong Salomons sværd" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kong Salomons sværd" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Espen Holm

Espen Holm har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Espen Holm bøger i forskellige formater. Holms bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kong Salomons sværd" af Espen Holm

Det er muligt at købe Espen Holms "Kong Salomons sværd" som ebog. Med "Kong Salomons sværd" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Espen Holm "Kong Salomons sværd"

Det er muligt at købe Espen Holms "Kong Salomons sværd" som lydbog. Når du køber "Kong Salomons sværd" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Espen Holm