Bog & idéEspen Lea

Bøger skrevet af Espen Lea

Læs mere om Espen Lea
1 produkter
1 produkter
Organiseret tyveri af BMW og Honda CR-V
Organiseret tyveri af BMW og Honda CR-VEspen Lea
39,95 DKK
EBOG
(0)
Organiseret tyveri af BMW og Honda CR-V

Mere om Espen Lea

Espen Lea har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Organiseret tyveri af BMW og Honda CR-V". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Organiseret tyveri af BMW og Honda CR-V" er desuden tilknyttet serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Espen Leas "Organiseret tyveri af BMW og Honda CR-V"

Hos Bog & idé er "Organiseret tyveri af BMW og Honda CR-V" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Organiseret tyveri af BMW og Honda CR-V" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Leas serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Lea, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Espen Lea