Bog & idéEsther Nørregaard-Nielsen

Bøger skrevet af Esther Nørregaard-Nielsen

Læs mere om Esther Nørregaard-Nielsen
2 produkter
2 produkter
Klimaets sociale tilstand
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klimaets sociale tilstandEsther Nørregaard-Nielsen
225,95 DKK
Hæftet
(0)
Klimaets sociale tilstand
Spørgeskemaer i virkeligheden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Spørgeskemaer i virkelighedenBella Marckmann
306,95 DKK
Paperback
(0)
Spørgeskemaer i virkeligheden

Mere om Esther Nørregaard-Nielsen

Der er forskellige bøger af Esther Nørregaard-Nielsen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Nørregaard-Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spørgeskemaer i virkeligheden" udgivet af Samfundslitteratur - "Klimaets sociale tilstand" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Esther Nørregaard-Nielsens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Esther Nørregaard-Nielsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Esther Nørregaard-Nielsen kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Nørregaard-Nielsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Esther Nørregaard-Nielsens "Spørgeskemaer i virkeligheden"

"Spørgeskemaer i virkeligheden" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Klimaets sociale tilstand" af Esther Nørregaard-Nielsen

Det er muligt at købe Esther Nørregaard-Nielsens "Klimaets sociale tilstand" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Esther Nørregaard-Nielsen