Bog & idéEva Ladekjær Larsen

Bøger skrevet af Eva Ladekjær Larsen

Læs mere om Eva Ladekjær Larsen
2 produkter
2 produkter
Fag
FagKirsten Frederiksen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Fag
Kultursociologi og kulturanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultursociologi og kulturanalyseOrvar Löfgren
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Kultursociologi og kulturanalyse

Mere om Eva Ladekjær Larsen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Eva Ladekjær Larsen, har du et bredt sortiment online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Larsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fag" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kultursociologi og kulturanalyse" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Fag" udgivet af Munksgaard

Bøger af Eva Ladekjær Larsen

Der er tre tilgængelige bøger af Eva Ladekjær Larsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Eva Ladekjær Larsen kan købes i forskellige formater. Larsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fag" af Eva Ladekjær Larsen

Hos Bog & idé er "Fag" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Grundbog i sygepleje". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Kultursociologi og kulturanalyse" af Eva Ladekjær Larsen

Hos Bog & idé er "Kultursociologi og kulturanalyse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Sociologi". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Ladekjær Larsen