Bog & idéEva Liébana

Bøger skrevet af Eva Liébana

Læs mere om Eva Liébana
3 produkter
3 produkter
¿A que sí?
BOEGERTILSTAERKPRIS
¿A que sí?Eva Liébana
441,95 DKK
Hæftet
(0)
¿A que sí?
Sin prisa
Sin prisaAud Kristina Nørgård
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Sin prisa
¿A que no?
BOEGERTILSTAERKPRIS
¿A que no?Eva Liébana
441,95 DKK
Hæftet
(0)
¿A que no?

Mere om Eva Liébana

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger fra Eva Liébana. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Liébanas nyeste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Eva Liébanas bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "A Que No? - CD" udgivet af Systime - "¿A que sí?" i serien "Et begyndersystem i spansk" udgivet af Systime - "¿A que no? " i serien "Et begyndersystem i spansk" udgivet af Systime

Bøger af Eva Liébana

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Eva Liébana hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Eva Liébana bøger i udvalgte formater. Liébana har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af Systime.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"A Que No? - CD" af Eva Liébana

"A Que No? - CD" er til salg som cd. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Eva Liébana. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på und.

"¿A que sí?" af Eva Liébana

Det er muligt at købe Eva Liébanas "¿A que sí?" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Liébanas serie "Et begyndersystem i spansk". Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Liébana