Bog & idéEva Pors

Bøger skrevet af Eva Pors

Læs mere om Eva Pors
3 produkter
3 produkter
111 variationer til undervisningen
BOEGERTILSTAERKPRIS
111 variationer til undervisningenEva Pors
377,96 DKK
Hæftet
(1)
111 variationer til undervisningen
Open Wide
Open WideStinna Straagaard Pedersen
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Open Wide
Cross Country Canada
Cross Country CanadaEva Pors
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Cross Country Canada

Mere om Eva Pors

Der findes en del bøger af Eva Pors til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Pors' bøger.
Bøgerne fra Eva Pors kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Cross Country Canada" udgivet af L&R Uddannelse - "111 variationer til undervisningen" udgivet af L&R Uddannelse - "Open Wide, 2. udg." udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Open Wide, 2. udg." i serien "Engelsk grundbog (ungdomsuddannelserne)" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "111 variationer til undervisningen" udgivet af L&R Uddannelse - "Open Wide" i serien "Engelsk grundbog" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Cross Country Canada" udgivet af L&R Uddannelse

Bøger skrevet af Eva Pors

Du kan købe syv bøger af Eva Pors her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Eva Pors bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Pors lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Eva Pors' "Cross Country Canada"

Det er muligt at købe Eva Pors' "Cross Country Canada" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er L&R Uddannelse, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

"111 variationer til undervisningen" af Eva Pors

"111 variationer til undervisningen" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af L&R Uddannelse.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Pors