Bog & idéEva Thoft

Bøger skrevet af Eva Thoft

Læs mere om Eva Thoft
4 produkter
4 produkter
Ledelse med social kapital i den offentlige sektor
Ledelse med social kapital i den offentlige sektorPeter Hasle
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Ledelse med social kapital i den offentlige sektor
Ledelse af kerneopgaven
Ledelse af kerneopgavenOle Henning Sørensen
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse af kerneopgaven
Professionel kapital i folkeskolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionel kapital i folkeskolenKaren Albertsen
323,96 DKK
Hæftet
(1)
Professionel kapital i folkeskolen
Ledelse med social kapital
Ledelse med social kapitalKristian Gylling Olesen
189,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse med social kapital

Mere om Eva Thoft

Eva Thoft har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Thoft.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionel kapital i folkeskolen" udgivet af Frydenlund Academic - "Ledelse med social kapital i den offentlige sektor" udgivet af Akademisk Forlag - "Ledelse med social kapital i den offentlige sektor" udgivet af Akademisk Forlag - "Ledelse med social kapital" udgivet af Akademisk Forlag - "Ledelse af kerneopgaven" udgivet af Akademisk Forlag - "Ledelse med social kapital" udgivet af L&R Business

Eva Thofts bøger

Du kan bestille seks bøger af Eva Thoft her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Eva Thoft bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Thoft er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Professionel kapital i folkeskolen" af Eva Thoft

"Professionel kapital i folkeskolen" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund Academic.

"Ledelse med social kapital i den offentlige sektor" af Eva Thoft

Hos Bog & idé er "Ledelse med social kapital i den offentlige sektor" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Ledelse med social kapital i den offentlige sektor" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Thoft