Bog & idéFabien Nury

Bøger skrevet af Fabien Nury

Læs mere om Fabien Nury
1 produkter
1 produkter
Stalins død
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stalins dødFabien Nury
248,96 DKK
Indbundet
(5)
Stalins død

Mere om Fabien Nury

Der er mange bøger skrevet af Fabien Nury til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Nury.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Katanga 2" udgivet af Faraos Cigarer - "Katanga 3" udgivet af Faraos Cigarer - "Katanga 1" udgivet af Faraos Cigarer - "Der var engang i Frankrig. Sorte ravne" udgivet af Faraos Cigarer - "Silas Corey" i serien "Silas Corey" udgivet af Faraos Cigarer - "Silas Corey" i serien "Silas Corey" udgivet af Faraos Cigarer - "Silas Corey" udgivet af Faraos Cigarer - "Silas Corey" udgivet af Faraos Cigarer - "Død over Zaren" udgivet af Faraos Cigarer - "Stalins død" udgivet af Faraos Cigarer - "Guld og blod. Inch'Allah" i serien "Guld og Blod" udgivet af Faraos Cigarer - "Guld og blod. Fyrster af Djebel" i serien "Guld og Blod" udgivet af Faraos Cigarer - "Guld og blod. Havets kalden" i serien "Guld og Blod" udgivet af Faraos Cigarer - "Guld og blod. Khalil" udgivet af Faraos Cigarer - "Der var engang i Frankrig. Til våben!" i serien "Der var engang i Frankrig" udgivet af Faraos Cigarer - "Der var engang i Frankrig. Det forjættede land" i serien "Der var engang i Frankrig" udgivet af Faraos Cigarer - "Der var engang i Frankrig. Politiets ære" i serien "Der var engang i Frankrig" udgivet af Faraos Cigarer - "Der var engang i Frankrig. Den lille dommer" i serien "Der var engang i Frankrig" udgivet af Faraos Cigarer - "Der var engang i Frankrig. Hr. Josephs imperium" i serien "Der var engang i Frankrig" udgivet af Faraos Cigarer

Mere om Fabien Nurys bøger

Der er 19 tilgængelige bogudgivelser af Fabien Nury hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Nurys bøger fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Nury skrevet i serier, og så er bøgerne udgivet af Faraos Cigarer.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Katanga 2" af Fabien Nury

Det er muligt at købe Fabien Nurys "Katanga 2" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Faraos Cigarer.

"Katanga 3" af Fabien Nury

"Katanga 3" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Faraos Cigarer, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Fabien Nury