Bog & idéFabienne Borresen

Bøger skrevet af Fabienne Borresen

Læs mere om Fabienne Borresen
2 produkter
2 produkter
Français Formidable #5, Cahier
Français Formidable #5, CahierMie Schrøder
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Français Formidable #5, Cahier
Français Formidable #6, Cahier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Français Formidable #6, CahierMie Schrøder
98,96 DKK
Hæftet
(0)
Français Formidable #6, Cahier

Mere om Fabienne Borresen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Fabienne Borresen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Borresen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Fabienne Borresens bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Français Formidable #6, Guide pédagogique/Web" i serien "Formidable" udgivet af Alinea - "Français Formidable #5, Guide pédagogique/Web" i serien "Formidable" udgivet af Alinea - "Francais formidable 5 " i serien "Francais formidable" udgivet af Alinea - "Français Formidable #5, Livre/Web" i serien "Français Formidable" udgivet af Alinea - "Français Formidable #5, Cahier" i serien "Français Formidable" udgivet af Alinea - "Français formidable 6" i serien "Formidable" udgivet af Alinea - "Français Formidable #6, Cahier" i serien "Français Formidable" udgivet af Alinea

Bøger skrevet af Fabienne Borresen

Du kan finde syv bøger af Fabienne Borresen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Borresens bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Borresen udgivet i serier, og de er publiceret af Alinea.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Français Formidable #6, Guide pédagogique/Web" af Fabienne Borresen

Hos Bog & idé er "Français Formidable #6, Guide pédagogique/Web" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Formidable". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Français Formidable #5, Guide pédagogique/Web" af Fabienne Borresen

"Français Formidable #5, Guide pédagogique/Web" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Borresens serie "Formidable". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Fabienne Borresen