Bog & idéFanny Härgestam

Bøger skrevet af Fanny Härgestam

Læs mere om Fanny Härgestam
1 produkter
1 produkter
Wie ich lernte, die Welt zu verstehen
Wie ich lernte, die Welt zu verstehenFanny Härgestam
179,95 DKK
Lydbog
(0)
Wie ich lernte, die Welt zu verstehen

Mere om Fanny Härgestam

Der er flere bøger fra Fanny Härgestam til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Härgestams nyeste bøger.
Bøgerne fra Fanny Härgestam kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "How I Learned to Understand the World" udgivet af Sceptre - "Wie ich lernte, die Welt zu verstehen" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Fanny Härgestam

Du kan købe to bøger af Fanny Härgestam her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Fanny Härgestam bøger i forskellige formater. Bøgerne af Härgestam er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Fanny Härgestams "How I Learned to Understand the World"

Det er muligt at købe Fanny Härgestams "How I Learned to Understand the World" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Sceptre, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Wie ich lernte, die Welt zu verstehen" af Fanny Härgestam

Hos Bog & idé er "Wie ich lernte, die Welt zu verstehen" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Wie ich lernte, die Welt zu verstehen" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Fanny Härgestam