Bog & idéFanny Knight

Bøger skrevet af Fanny Knight

Læs mere om Fanny Knight
1 produkter
1 produkter
Pisserendens Guldalder 1970-90
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pisserendens Guldalder 1970-90Fanny Knight
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Pisserendens Guldalder 1970-90

Mere om Fanny Knight

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Fanny Knight. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Knight.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skam" udgivet af Eget forlag - "Gal Mands Værk" udgivet af Gornitzka

Mere om Fanny Knights bøger

Du kan finde to bøger af Fanny Knight her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Fanny Knight fås i udvalgte formater. Bøgerne af Knight er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skam" af Fanny Knight

"Skam" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eget forlag.

"Gal Mands Værk" af Fanny Knight

Hos Bog & idé er "Gal Mands Værk" tilgængelig som bog & dvd. Dette er en også en skøn bog fra Knight, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Gornitzka, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Fanny Knight