Bog & idéFarshad Kholghi

Bøger skrevet af Farshad Kholghi

Læs mere om Farshad Kholghi
2 produkter
2 produkter
Tre gange dagligt mod depression
Tre gange dagligt mod depressionFarshad Kholghi
79,95 DKK
EBOG
(0)
Tre gange dagligt mod depression
Verden er ét land
STREAM
Verden er ét landFarshad Kholghi
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Verden er ét land

Mere om Farshad Kholghi

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger fra Farshad Kholghi. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kholghis nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verden er ét land" udgivet af People's - "Tre gange dagligt mod depression" udgivet af Radius - "Verden er ét land" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tre gange dagligt mod depression" udgivet af Radius - "Verden er ét land" udgivet af People's Press

Mere om Farshad Kholghis bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Farshad Kholghi hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Farshad Kholghi bøger i et udvalg af formater. Kholghis bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Verden er ét land" af Farshad Kholghi

Det er muligt at købe Farshad Kholghis "Verden er ét land" som lydbog. Du kan desuden altid have "Verden er ét land" af Farshad Kholghi med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er People's, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Farshad Kholghi "Tre gange dagligt mod depression"

Det er muligt at købe Farshad Kholghis "Tre gange dagligt mod depression" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Tre gange dagligt mod depression" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Radius, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Farshad Kholghi