Bog & idéFaye Kellerman

Bøger skrevet af Faye Kellerman

Læs mere om Faye Kellerman
2 produkter
2 produkter
Dødelig udgang
Dødelig udgangFaye Kellerman
69,95 DKK
EBOG
(0)
Dødelig udgang
Helligt og profant
Helligt og profantFaye Kellerman
79,95 DKK
EBOG
(0)
Helligt og profant

Mere om Faye Kellerman

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Faye Kellerman. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Kellerman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dødelig udgang" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det rituelle bad" i serien "Peter Decker og Rina Lazarus" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Forsoningsdagen " i serien "Peter Decker og Rina Lazarus" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Messe for en afdød" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Slangens tand" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Helligt og profant" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det rituelle bad" i serien "Peter Decker og Rina Lazarus" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Helligt og profant" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Messe for en afdød" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Slangens tand" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fredlyst" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Forsoningsdagen" i serien "Peter Decker og Rina Lazarus" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De glemte" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fredlyst" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Faye Kellermans bøger

Du kan finde 14 bøger af Faye Kellerman her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Faye Kellerman bøger i flere forskellige formater. Kellerman har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Faye Kellermans "Dødelig udgang"

Hos Bog & idé er "Dødelig udgang" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Dødelig udgang" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Faye Kellerman "Det rituelle bad"

Hos Bog & idé er "Det rituelle bad" tilgængelig som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Det rituelle bad" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Peter Decker og Rina Lazarus". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Faye Kellerman