Bog & idéFederico Axat

Bøger skrevet af Federico Axat

Læs mere om Federico Axat
2 produkter
2 produkter
Sidste udvej
STREAM
Sidste udvejFederico Axat
149,95 DKK
Lydbog
(1)
Sidste udvej
Hukommelsestab
HukommelsestabFederico Axat
149,95 DKK
EBOG
(0)
Hukommelsestab

Mere om Federico Axat

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Federico Axat. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Axats bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hukommelsestab" udgivet af DreamLitt - "Sidste udvej" udgivet af DreamLitt

Bøger af Federico Axat

Du kan købe to bøger af Federico Axat her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Federico Axat fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Axat er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: DreamLitt.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hukommelsestab" af Federico Axat

"Hukommelsestab" er tilgængelig online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Hukommelsestab" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er DreamLitt, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Federico Axat "Sidste udvej"

Det er muligt at købe Federico Axats "Sidste udvej" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Sidste udvej" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er DreamLitt, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Federico Axat