Bog & idéFederico García Lorca

Bøger skrevet af Federico García Lorca

Læs mere om Federico García Lorca
1 produkter
1 produkter
García Lorca i udvalg
García Lorca i udvalgFederico García Lorca
150,95 DKK
EBOG
(1)
García Lorca i udvalg

Mere om Federico García Lorca

Du kan kun købe en enkelt bog af Federico García Lorca her hos Bog & idé. Bogen har titlen "García Lorca i udvalg". Den er publiceret af Det Poetiske Bureaus Forlag på dansk. "García Lorca i udvalg" er desuden en del af serien "Bureauets klassikerbibliotek".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"García Lorca i udvalg" af Federico García Lorca

Det er muligt at købe Federico García Lorcas "García Lorca i udvalg" som ebog. "García Lorca i udvalg" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Bureauets klassikerbibliotek". Det er Det Poetiske Bureaus Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Federico García Lorca skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Federico García Lorca