Bog & idéFelix Biermann

Bøger skrevet af Felix Biermann

Læs mere om Felix Biermann
1 produkter
1 produkter
Across the Western Baltic
Across the Western BalticAnna-Elisabeth Jensen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Across the Western Baltic

Mere om Felix Biermann

Der er kun én bog af Felix Biermann tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Across the Western Baltic". Det er Sydsjællands Museum, der har publiceret den på engelsk. "Across the Western Baltic" er desuden en del af serien "Sydsjællands Museums publikationer".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Across the Western Baltic" af Felix Biermann

"Across the Western Baltic" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Sydsjællands Museums publikationer". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Sydsjællands Museum.

Dette er en også en skøn bog fra Biermann, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Felix Biermann