Bog & idéFelix Riede

Bøger skrevet af Felix Riede

Læs mere om Felix Riede
3 produkter
3 produkter
Klima og katastrofer i Danmarks oldtid
Klima og katastrofer i Danmarks oldtidFelix Riede
299,95 DKK
Hardback
(0)
Klima og katastrofer i Danmarks oldtid
Past Vulnerability
Past VulnerabilityNaturvidenskab div.
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Past Vulnerability
Splendid Isolation
Splendid IsolationFelix Riede
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Splendid Isolation

Mere om Felix Riede

Der er mange bøger skrevet af Felix Riede online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Riede.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Splendid isolation" udgivet af Aarhus University Press - "Splendid isolation" udgivet af Aarhus University Press

Bøger skrevet af Felix Riede

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Felix Riede hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Riedes bøger fås i udvalgte formater. Riedes bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Aarhus University Press.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Splendid isolation" af Felix Riede

Hos Bog & idé er "Splendid isolation" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Riede, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Aarhus University Press.

"Splendid isolation" af Felix Riede

Det er muligt at købe Felix Riedes "Splendid isolation" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Aarhus University Press, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Felix Riede