Bog & idéFereydun Vahman

Bøger skrevet af Fereydun Vahman

Læs mere om Fereydun Vahman
2 produkter
2 produkter
Persisk-Dansk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Persisk-Dansk OrdbogFereydun Vahman
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Persisk-Dansk Ordbog
Dansk-persisk ordbog
Dansk-persisk ordbogFereydun Vahman
439,95 DKK
(0)
Dansk-persisk ordbog

Mere om Fereydun Vahman

Fereydun Vahman har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Vahman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk-persisk ordbog" i serien "Special-pædagogisk forlags indvandrerordbøger" udgivet af Special - "Persisk-Dansk Ordbog" i serien "Gyldendals røde ordbøger" udgivet af Gyldendal

Fereydun Vahmans bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Fereydun Vahman hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Fereydun Vahman fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Vahman publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Fereydun Vahmans "Dansk-persisk ordbog"

Hos Bog & idé er "Dansk-persisk ordbog" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Special-pædagogisk forlags indvandrerordbøger". Det er Special, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Fereydun Vahman "Persisk-Dansk Ordbog"

"Persisk-Dansk Ordbog" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Gyldendals røde ordbøger". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Fereydun Vahman