Bog & idéFernanda Melchor

Bøger skrevet af Fernanda Melchor

Læs mere om Fernanda Melchor
3 produkter
3 produkter
Sæson for orkaner
Sæson for orkanerFernanda Melchor
369,95 DKK
Hæftet
(1)
Sæson for orkaner
Paradais
ParadaisFernanda Melchor
149,95 DKK
EBOG
(5)
Paradais
Paradais
STREAM
ParadaisFernanda Melchor
149,95 DKK
Lydbog
(5)
Paradais

Mere om Fernanda Melchor

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Fernanda Melchor. Bogen hedder "Hurricane Season". Det er Fitzcarraldo Editions, der har publiceret den på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Fernanda Melchors "Hurricane Season"

Det er muligt at købe Fernanda Melchors "Hurricane Season" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Fitzcarraldo Editions.

Dette er en også en skøn bog fra Melchor, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Fernanda Melchor