Bog & idéFernando Arrabal

Bøger skrevet af Fernando Arrabal

Læs mere om Fernando Arrabal
1 produkter
1 produkter
Galskabens sten
Galskabens stenFernando Arrabal
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Galskabens sten

Mere om Fernando Arrabal

Fernando Arrabal har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Arrabal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Galskabens sten" udgivet af Mikroforlaget Apuleius Æsel - "Fando og Lis" udgivet af Mikroforlaget Apuleius Æsel - "En forsvundet løjtnant " i serien "MinEgenBog.dk" udgivet af Kahrius - "Claudel og Kafka" udgivet af Drama - "Claudel og Kafka" udgivet af Drama - "Dali versus Picasso" udgivet af Mikroforlaget Apuleius Æsel

Bøger skrevet af Fernando Arrabal

Der er seks tilgængelige bøger af Fernando Arrabal hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Fernando Arrabal kommer i udvalgte formater. Arrabal har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Galskabens sten" af Fernando Arrabal

Det er muligt at købe Fernando Arrabals "Galskabens sten" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Mikroforlaget Apuleius Æsel, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Fando og Lis" af Fernando Arrabal

"Fando og Lis" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Mikroforlaget Apuleius Æsel, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Fernando Arrabal