Bog & idéFernando Iwasaki

Bøger skrevet af Fernando Iwasaki

Læs mere om Fernando Iwasaki
3 produkter
3 produkter
Begravelsesudstyr
BOEGERTILSTAERKPRIS
BegravelsesudstyrFernando Iwasaki
240,66 DKK
Hæftet
(1)
Begravelsesudstyr
Libro de mal amor
Libro de mal amorFernando Iwasaki
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Libro de mal amor
Neguijón
NeguijónFernando Iwasaki
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Neguijón

Mere om Fernando Iwasaki

Fernando Iwasaki har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Iwasaki.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Fernando Iwasakis bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Libro de mal amor" udgivet af SAGA Egmont - "Neguijón" udgivet af SAGA Egmont - "Begravelsesudstyr " i serien "Mikrofortællingen" udgivet af Editorial Aurora Boreal

Bøger skrevet af Fernando Iwasaki

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Fernando Iwasaki hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Fernando Iwasaki kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Iwasaki publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Fernando Iwasakis "Libro de mal amor"

"Libro de mal amor" er tilgængelig online som lydbog. Med Fernando Iwasakis "Libro de mal amor" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.

"Neguijón" af Fernando Iwasaki

Hos Bog & idé er "Neguijón" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Fernando Iwasakis "Neguijón" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Fernando Iwasaki