Bog & idéFie Laursen

Bøger skrevet af Fie Laursen

Læs mere om Fie Laursen
3 produkter
3 produkter
Kendt og knust
Kendt og knustFie Laursen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Kendt og knust
Min ærlighed
Min ærlighedFie Laursen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Min ærlighed
Gentleman
GentlemanFie Laursen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Gentleman

Mere om Fie Laursen

Fie Laursen har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Laursens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kendt og knust" udgivet af People's - "Kendt og knust" udgivet af People'sPress - "Gentleman" udgivet af People's - "Gentleman" udgivet af People'sPress - "Min ærlighed" udgivet af People'sPress - "Min ærlighed" udgivet af People'sPress

Fie Laursens bøger

Fie Laursen har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Laursens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Laursen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kendt og knust" af Fie Laursen

Hos Bog & idé er "Kendt og knust" tilgængelig som ebog. Med "Kendt og knust" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er People's, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Kendt og knust" af Fie Laursen

Hos Bog & idé er "Kendt og knust" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Fie Laursen