Bog & idéFinn Aarsæther

Bøger skrevet af Finn Aarsæther

Læs mere om Finn Aarsæther
1 produkter
1 produkter
Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasserom
Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasseromFinn Aarsæther
629,95 DKK
Hæftet
(0)
Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasserom

Mere om Finn Aarsæther

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger fra Finn Aarsæther. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Aarsæther.
Bøgerne fra Finn Aarsæther udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasserom" udgivet af Gyldendal akademisk - "Språklig mangfold og læring" udgivet af Gyldendal akademisk

Bøger af Finn Aarsæther

Du kan bestille to bøger af Finn Aarsæther her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Aarsæther som hæftet. Aarsæthers bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal akademisk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasserom" af Finn Aarsæther

Hos Bog & idé er "Språklig mangfold og læring : didaktikk for flerspråklige klasserom" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Språklig mangfold og læring" af Finn Aarsæther

Det er muligt at købe Finn Aarsæthers "Språklig mangfold og læring" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Aarsæther