Bog & idéFinn Borum

Bøger skrevet af Finn Borum

Læs mere om Finn Borum
2 produkter
2 produkter
Strategier for organisationsændring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strategier for organisationsændringFinn Borum
270,95 DKK
Indbundet
(0)
Strategier for organisationsændring
Klassisk og moderne organisationsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne organisationsteoriAnnemette Kjærgaard
549,95 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne organisationsteori

Mere om Finn Borum

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger skrevet af Finn Borum. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Borum.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Finn Borums bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sygehuse" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Bjørnebandemysteriet" udgivet af kahrius.dk - "Klassisk og moderne organisationsteori" udgivet af Gyldendal - "Strategier for organisationsændring" udgivet af DJØF - "IOA-årbog, Forskning og identitet " udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Technological Innovation and Organizational Change" i serien "Samspillet mellem teknologi og samfund" udgivet af New Social Science Monographs - "Sundhedsvæsenets økonomi, organisation og ledelse" udgivet af Gad

Bøger skrevet af Finn Borum

Du kan bestille syv bøger af Finn Borum her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Borums bøger fås i forskellige formater. Borum har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Finn Borums "Sygehuse"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Borum, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne.

Finn Borum "Bjørnebandemysteriet"

Hos Bog & idé er "Bjørnebandemysteriet" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er kahrius.dk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Borum