Bog & idéFinn Egeland Hansen

Bøger skrevet af Finn Egeland Hansen

Læs mere om Finn Egeland Hansen
2 produkter
2 produkter
Harbingers of Twentieth-Century Neo-classicism
Harbingers of Twentieth-Century Neo-classicismFinn Egeland Hansen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Harbingers of Twentieth-Century Neo-classicism
Harbingers of Twentieth-Century Neo-classicism
Harbingers of Twentieth-Century Neo-classicismFinn Egeland Hansen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Harbingers of Twentieth-Century Neo-classicism

Mere om Finn Egeland Hansen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Finn Egeland Hansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hansens nyeste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Finn Egeland Hansens bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Harbingers of Twentieth-Century Neo-classicism" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Harbingers of Twentieth-Century Neo-classicism" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Båndtropering " i serien "Dansk sang B-serien" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening

Finn Egeland Hansens bøger

Finn Egeland Hansen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan købe Finn Egeland Hansen bøger i flere formater. Finn Egeland Hansen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Finn Egeland Hansens "Harbingers of Twentieth-Century Neo-classicism"

"Harbingers of Twentieth-Century Neo-classicism" kan købes som ebog. Med "Harbingers of Twentieth-Century Neo-classicism" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Finn Egeland Hansen "Harbingers of Twentieth-Century Neo-classicism"

Hos Bog & idé er "Harbingers of Twentieth-Century Neo-classicism" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Egeland Hansen