Bog & idéFinn Elvekjær

Bøger skrevet af Finn Elvekjær

Læs mere om Finn Elvekjær
4 produkter
4 produkter
FysikCbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
FysikCbogenFinn Elvekjær
449,96 DKK
Hæftet
(0)
FysikCbogen
FysikABbogen 2
FysikABbogen 2Finn Elvekjær og Torben Benoni
719,95 DKK
Hæftet
(0)
FysikABbogen 2
FysikABbogen 1
FysikABbogen 1Torben Benoni
679,95 DKK
Hæftet
(0)
FysikABbogen 1
FysikABbogen  - tillæg. Elektriske og magnetiske felter
BOEGERTILSTAERKPRIS
FysikABbogen - tillæg. Elektriske og magnetiske felterTorben Benoni
251,96 DKK
Hæftet
(0)
FysikABbogen - tillæg. Elektriske og magnetiske felter

Mere om Finn Elvekjær

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Finn Elvekjær. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Elvekjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "FysikBbogen - Bind 1" udgivet af Systime - "FysikBbogen 2" udgivet af Systime - "FysikCbogen" udgivet af Systime - "Fysikkens verden Energi - elektriske kredsløb" udgivet af Gad - "FysikABbogen 2 (Læreplan 2017)" udgivet af Systime - "FysikABbogen" udgivet af Systime - "FysikCBogen" udgivet af SYSTIME - "FysikABbogen 2 (Læreplan 2010)" udgivet af Systime - "FysikABbogen 1 (Læreplan 2010)" udgivet af Systime - "FysikCbogen" udgivet af Systime

Bøger af Finn Elvekjær

Finn Elvekjær har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Elvekjærs bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Elvekjær er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"FysikBbogen - Bind 1" af Finn Elvekjær

"FysikBbogen - Bind 1" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"FysikBbogen 2" af Finn Elvekjær

"FysikBbogen 2" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Elvekjær