Bog & idéFinn Geneser

Bøger skrevet af Finn Geneser

Læs mere om Finn Geneser
1 produkter
1 produkter
Genesers histologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Genesers histologiJørgen Tranum-Jensen
764,96 DKK
Indbundet
(0)
Genesers histologi

Mere om Finn Geneser

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger af Finn Geneser. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Geneser.
Bøgerne fra Finn Geneser kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Genesers histologi" udgivet af Gyldendal - "Genesers histologi" udgivet af Munksgaard - "Histologi" udgivet af Munksgaard Danmark

Finn Genesers bøger

Du kan finde tre bøger af Finn Geneser her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Finn Geneser bøger i forskellige formater. Bøgerne af Geneser er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Genesers histologi" af Finn Geneser

"Genesers histologi" er til salg som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Genesers histologi" af Finn Geneser

"Genesers histologi" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Geneser