Bog & idéFinn Godrim

Bøger skrevet af Finn Godrim

Læs mere om Finn Godrim
4 produkter
4 produkter
Det fælles bedste
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det fælles bedsteElse Marie Bech
242,96 DKK
Indbundet
(1)
Det fælles bedste
Relationspsykologi i praksis
Relationspsykologi i praksisJørgen Rønsholdt
589,95 DKK
Paperback
(0)
Relationspsykologi i praksis
Relationspsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
RelationspsykologiElse Marie Bech
251,96 DKK
Indbundet
(0)
Relationspsykologi
Fortællinger om relationspsykologi i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fortællinger om relationspsykologi i praksisJørgen Rønsholdt
485,96 DKK
Paperback
(0)
Fortællinger om relationspsykologi i praksis

Mere om Finn Godrim

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Finn Godrim. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Godrims bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Relationspsykologi" udgivet af Institut for Relationspsykologi - "Det fælles bedste" udgivet af Institut for Relationspsykologi - "Fortællinger om relationspsykologi" udgivet af Dafolo - "Relationspsykologi i praksis" udgivet af Dafolo

Mere om Finn Godrims bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Finn Godrim hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Godrims bøger kommer i flere formater. Godrims bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Finn Godrims "Relationspsykologi"

"Relationspsykologi" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Institut for Relationspsykologi, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Finn Godrim "Det fælles bedste"

"Det fælles bedste" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Institut for Relationspsykologi.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Godrim