Bog & idéFinn Guldmann

Bøger skrevet af Finn Guldmann

Læs mere om Finn Guldmann
1 produkter
1 produkter
8 cases i medicinsk etik
BOEGERTILSTAERKPRIS
8 cases i medicinsk etikEzio Di Nucci
224,96 DKK
Hæftet
(0)
8 cases i medicinsk etik

Mere om Finn Guldmann

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Finn Guldmann. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Guldmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "8 cases i medicinsk etik" udgivet af Gyldendal - "Sprogfilosofi" udgivet af Gyldendal

Mere om Finn Guldmanns bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Finn Guldmann hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Guldmann fås bare som hæftet. Guldmanns bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Finn Guldmanns "8 cases i medicinsk etik"

Det er muligt at købe Finn Guldmanns "8 cases i medicinsk etik" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Finn Guldmann "Sprogfilosofi"

Hos Bog & idé er "Sprogfilosofi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Guldmann