Bog & idéFinn H. Ludvigsen

Bøger skrevet af Finn H. Ludvigsen

Læs mere om Finn H. Ludvigsen
1 produkter
1 produkter
Ventilation Ståbi
Ventilation StåbiOle B. Stampe
599,95 DKK
Hæftet
(0)
Ventilation Ståbi

Mere om Finn H. Ludvigsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Finn H. Ludvigsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ludvigsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ventilation Ståbi" udgivet af Akademisk Forlag - "Ventilation ståbi" udgivet af Teknisk Forlag

Bøger skrevet af Finn H. Ludvigsen

Du kan købe to bøger af Finn H. Ludvigsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Finn H. Ludvigsen fås i udvalgte formater. Ludvigsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ventilation Ståbi" af Finn H. Ludvigsen

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Finn H. Ludvigsen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Finn H. Ludvigsen "Ventilation ståbi"

Det er muligt at købe Finn H. Ludvigsens "Ventilation ståbi" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Finn H. Ludvigsen