Bog & idéFinn Jacobi

Bøger skrevet af Finn Jacobi

Læs mere om Finn Jacobi
2 produkter
2 produkter
Sokrates & Jesus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sokrates & JesusFinn Jacobi
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Sokrates & Jesus
Sokrates og Jesus
Sokrates og JesusFinn Jacobi
139,95 DKK
EBOG
(0)
Sokrates og Jesus

Mere om Finn Jacobi

Finn Jacobi har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Jacobis nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sokrates og Jesus" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Sokrates & Jesus" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Finn Jacobis bøger

Finn Jacobi har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Finn Jacobi kan købes i forskellige formater. Jacobis bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Finn Jacobis "Sokrates og Jesus"

Hos Bog & idé er "Sokrates og Jesus" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Sokrates og Jesus" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

"Sokrates & Jesus" af Finn Jacobi

Hos Bog & idé er "Sokrates & Jesus" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Jacobi