Bog & idéFinn Jakobsen

Bøger skrevet af Finn Jakobsen

Læs mere om Finn Jakobsen
4 produkter
4 produkter
Dansktræning 3
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansktræning 1Finn Jakobsen
170,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansktræning 1
Dansktræning 3
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansktræning 3Finn Jakobsen
107,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansktræning 3
Dansktræning 2B
Dansktræning 2BFinn Jakobsen
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansktræning 2B
Dansktræning 3
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansktræning 2Finn Jakobsen
170,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansktræning 2

Mere om Finn Jakobsen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Finn Jakobsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jakobsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansktræning" udgivet af Gyldendal Uddannelse - "Vi bruger ordbogen" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag - "Dansktræning 3" udgivet af Gyldendal - "Dansktræning 2" udgivet af Gyldendal - "Dansktræning 1" udgivet af Gyldendal - "Dansktræning 2B" udgivet af Gyldendal

Finn Jakobsens bøger

Finn Jakobsen har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Jakobsen som hæftet. Bøgerne af Jakobsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dansktræning" af Finn Jakobsen

Det er muligt at købe Finn Jakobsens "Dansktræning" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Uddannelse.

Finn Jakobsen "Vi bruger ordbogen"

Det er muligt at købe Finn Jakobsens "Vi bruger ordbogen" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Jakobsen