Bog & idéFinn Jeppesen

Bøger skrevet af Finn Jeppesen

Læs mere om Finn Jeppesen
5 produkter
5 produkter
Hviler i Haiku
Hviler i HaikuFinn Jeppesen
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Hviler i Haiku
Det bevidstløse menneske
Det bevidstløse menneskeFinn Jeppesen
149,95 DKK
Hæftet
(1)
Det bevidstløse menneske
Det anonyme menneske
Det anonyme menneskeFinn Jeppesen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Det anonyme menneske
Det frigjorte menneske
Det frigjorte menneskeFinn Jeppesen
149,95 DKK
Hæftet
(1)
Det frigjorte menneske
Er.
Er.Finn Jeppesen
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Er.

Mere om Finn Jeppesen

Finn Jeppesen har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jeppesens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hviler i Haiku" udgivet af Forlaget Ravnerock - "Det anonyme menneske" udgivet af Ravnerock - "Det bevidstløse menneske" udgivet af Ravnerock - "Det frigjorte menneske" udgivet af Forlaget Ravnerock - "Geddesvinget" udgivet af Ravnerock - "Historien om de to skovmus Oswald og Henry" udgivet af Ravnerock

Bøger af Finn Jeppesen

Der er seks tilgængelige udgivelser af Finn Jeppesen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Jeppesens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Jeppesen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hviler i Haiku" af Finn Jeppesen

Det er muligt at købe Finn Jeppesens "Hviler i Haiku" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Ravnerock, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Finn Jeppesen "Det anonyme menneske"

"Det anonyme menneske" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Ravnerock, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Jeppesen