Bog & idéFinn Kenneth Hansen

Bøger skrevet af Finn Kenneth Hansen

Læs mere om Finn Kenneth Hansen
3 produkter
3 produkter
Sociologi og socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologi og socialt arbejdeHenning Hansen
413,96 DKK
Paperback
(0)
Sociologi og socialt arbejde
Fattigdom, afsavn og coping
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fattigdom, afsavn og copingHenning Hansen
368,96 DKK
Hæftet
(1)
Fattigdom, afsavn og coping
Fremtidens Kontanthjælp
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fremtidens KontanthjælpSteffen Rasmussen
62,96 DKK
Paperback
(0)
Fremtidens Kontanthjælp

Mere om Finn Kenneth Hansen

Finn Kenneth Hansen har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hansens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fremtidens Kontanthjælp" udgivet af Socialfagligt Forlag - "Socialpolitik" udgivet af HansReitzels - "Socialpolitik" udgivet af - - "Børnefamiliernes økonomi " i serien "Rapport" udgivet af Socialforskningsinstituttet - "Fattigdom, afsavn og coping" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal - "Sociologi og socialt arbejde" udgivet af Forlaget Metropol

Finn Kenneth Hansens bøger

Du kan bestille seks bøger af Finn Kenneth Hansen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Hansens bøger kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Hansen publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Finn Kenneth Hansens "Fremtidens Kontanthjælp"

"Fremtidens Kontanthjælp" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Socialfagligt Forlag.

"Socialpolitik" af Finn Kenneth Hansen

Hos Bog & idé er "Socialpolitik" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Kenneth Hansen