Bog & idéFinn Kollerup

Bøger skrevet af Finn Kollerup

Læs mere om Finn Kollerup
2 produkter
2 produkter
Innovation for ildsjæle og vandbærere
Innovation for ildsjæle og vandbærereFinn Kollerup
189,95 DKK
EBOG
(0)
Innovation for ildsjæle og vandbærere
God innovationsledelse
God innovationsledelseFinn Kollerup
99,95 DKK
e-bog
(0)
God innovationsledelse

Mere om Finn Kollerup

Finn Kollerup har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Kollerups seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "God innovationsledelse" i serien "Kort til viden" udgivet af Børsen - "Innovation for ildsjæle og vandbærere" udgivet af L&R Business - "Fortællinger fra U'et" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Finn Kollerups bøger

Du kan finde tre bøger af Finn Kollerup her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Kollerups bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Kollerup er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"God innovationsledelse" af Finn Kollerup

Hos Bog & idé er "God innovationsledelse" tilgængelig som e-bog. "God innovationsledelse" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Kollerups serie "Kort til viden". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Børsen.

Finn Kollerup "Innovation for ildsjæle og vandbærere"

Hos Bog & idé er "Innovation for ildsjæle og vandbærere" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Innovation for ildsjæle og vandbærere" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er L&R Business, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Kollerup