Bog & idéFinn Larsen

Bøger skrevet af Finn Larsen

Læs mere om Finn Larsen
1 produkter
1 produkter
Veje og kultur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Veje og kulturPernille Carstens
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Veje og kultur

Mere om Finn Larsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Finn Larsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Veje og kultur" udgivet af Forlaget Orbis - "Mærsk Mc-Kinney Møller" udgivet af Gyldendal Business - "Passion, haver i Grønland" udgivet af Arkitekturtidsskrift B

Mere om Finn Larsens bøger

Du kan finde tre bøger af Finn Larsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Finn Larsen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Finn Larsens "Veje og kultur"

"Veje og kultur" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Orbis , der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Finn Larsen "Mærsk Mc-Kinney Møller"

Det er muligt at købe Finn Larsens "Mærsk Mc-Kinney Møller" som lydbog. Fordelen ved at have Finn Larsens "Mærsk Mc-Kinney Møller" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Larsen