Bog & idéFinn M. Sommer

Bøger skrevet af Finn M. Sommer

Læs mere om Finn M. Sommer
1 produkter
1 produkter
Uddannelsesplanlægning
UddannelsesplanlægningFinn M. Sommer
109,95 DKK
EBOG
(0)
Uddannelsesplanlægning

Mere om Finn M. Sommer

Der findes en del bøger skrevet af Finn M. Sommer tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Sommers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På vej" udgivet af Frydenlund Academic - "Uddannelsesplanlægning" udgivet af Roskilde Universitetsforlag

Bøger af Finn M. Sommer

Der er to tilgængelige bøger af Finn M. Sommer hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Sommers bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Sommer er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"På vej" af Finn M. Sommer

Det er muligt at købe Finn M. Sommers "På vej" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund Academic.

"Uddannelsesplanlægning" af Finn M. Sommer

"Uddannelsesplanlægning" er tilgængelig som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Uddannelsesplanlægning" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Roskilde Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Finn M. Sommer