Bog & idéFinn Nygaard Rasmussen

Bøger skrevet af Finn Nygaard Rasmussen

Læs mere om Finn Nygaard Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Dansk Flora
Dansk FloraFinn Nygaard Rasmussen
549,95 DKK
Indbundet
(0)
Dansk Flora

Mere om Finn Nygaard Rasmussen

Hvis du søger en bog af Finn Nygaard Rasmussen, kan du vælge i mellem et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rasmussens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk Flora" udgivet af Gyldendal - "De højere planters evolution og klassifikation " udgivet af Gad - "Planternes udvikling" udgivet af Gyldendal - "Dansk flora" udgivet af Gyldendal - "Dansk flora" udgivet af Gyldendal

Finn Nygaard Rasmussens bøger

Finn Nygaard Rasmussen har fem bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Rasmussens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dansk Flora" af Finn Nygaard Rasmussen

"Dansk Flora" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"De højere planters evolution og klassifikation " af Finn Nygaard Rasmussen

Hos Bog & idé er "De højere planters evolution og klassifikation " tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Nygaard Rasmussen