Bog & idéFinn Olesen

Bøger skrevet af Finn Olesen

Læs mere om Finn Olesen
4 produkter
4 produkter
Makroøkonomi og virkelighed
Makroøkonomi og virkelighedFinn Olesen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Makroøkonomi og virkelighed
Videnskab, teknologi og samfund
Videnskab, teknologi og samfundPeter Danholt
359,95 DKK
Hæftet
(1)
Videnskab, teknologi og samfund
Introduktion til STS
Introduktion til STSPeter Danholt
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til STS
Makroøkonomi og virkelighed
Makroøkonomi og virkelighedFinn Olesen
349,95 DKK
EBOG
(0)
Makroøkonomi og virkelighed

Mere om Finn Olesen

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger skrevet af Finn Olesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Olesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Videnskab, teknologi og samfund" udgivet af Gyldendal - "Introduktion til STS" udgivet af HansReitzels - "Den økonomiske teoris rødder" udgivet af HansReitzels - "Teknologi i sundhedspraksis" udgivet af Gyldendal - "Danske bidrag til økonomiens revolutioner" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Introduktion til STS" udgivet af Gyldendal

Finn Olesens bøger

Finn Olesen har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Finn Olesen kommer i et udvalg af formater. Olesen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Finn Olesens "Videnskab, teknologi og samfund"

Hos Bog & idé er "Videnskab, teknologi og samfund" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Finn Olesen "Introduktion til STS"

"Introduktion til STS" kan købes som e-bog (pdf-format). Hvis du køber "Introduktion til STS" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Olesen