Bog & idéFinn Paludan Müller

Bøger skrevet af Finn Paludan Müller

Læs mere om Finn Paludan Müller
1 produkter
1 produkter
Det ukuelige liv
Det ukuelige livFinn Paludan Müller
249,95 DKK
Paperback
(0)
Det ukuelige liv

Mere om Finn Paludan Müller

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Finn Paludan Müller. Bogen hedder "Det ukuelige liv". Det er Books on Demand, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det ukuelige liv" af Finn Paludan Müller

Hos Bog & idé er "Det ukuelige liv" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Finn Paludan Müller skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Paludan Müller