Bog & idéFinn Rasmussen

Bøger skrevet af Finn Rasmussen

Læs mere om Finn Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Kha
KhaFinn Rasmussen
269,95 DKK
Hardback
(0)
Kha

Mere om Finn Rasmussen

Finn Rasmussen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kha" udgivet af Books on Demand - "Afrika" udgivet af Columbus - "Massemedier og politisk kommunikation" udgivet af Columbus - "Det nye Latinamerika" udgivet af Columbus - "Afghanistan, Taleban og det internationale samfund" udgivet af Columbus - "Globalisering, massemedier og kulturel forandring" udgivet af Columbus

Finn Rasmussens bøger

Du kan bestille seks bøger af Finn Rasmussen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Finn Rasmussen bøger i flere forskellige formater. Rasmussens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Finn Rasmussens "Kha"

Hos Bog & idé er "Kha" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

"Afrika" af Finn Rasmussen

Det er muligt at købe Finn Rasmussens "Afrika" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Columbus, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Rasmussen