Bog & idéFinn Rolighed Andersen

Bøger skrevet af Finn Rolighed Andersen

Læs mere om Finn Rolighed Andersen
2 produkter
2 produkter
International Markedsføring, lærebog
BOEGERTILSTAERKPRIS
International Markedsføring, lærebogMette Risgaard Olsen
494,96 DKK
Hæftet
(0)
International Markedsføring, lærebog
International Markedsføring, cases og opgaver
BOEGERTILSTAERKPRIS
International Markedsføring, cases og opgaverMette Risgaard Olsen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
International Markedsføring, cases og opgaver

Mere om Finn Rolighed Andersen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Finn Rolighed Andersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Andersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "International Markedsføring, cases og opgaver" udgivet af Trojka - "International Markedsføring, lærebog" udgivet af Trojka - "International markedsføring" udgivet af Trojka - "International markedsføring" udgivet af Trojka - "International markedsføring" udgivet af Trojka - "International markedsføring" udgivet af Trojka

Mere om Finn Rolighed Andersens bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Finn Rolighed Andersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille Andersens bøger som hæftet. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Trojka.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"International Markedsføring, cases og opgaver" af Finn Rolighed Andersen

"International Markedsføring, cases og opgaver" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Trojka.

Finn Rolighed Andersen "International Markedsføring, lærebog"

"International Markedsføring, lærebog" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Trojka, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Rolighed Andersen