Bog & idéFinn Schwarz og Martin Haug

Bøger skrevet af Finn Schwarz og Martin Haug

Læs mere om Finn Schwarz og Martin Haug
1 produkter
1 produkter
Ansvar for arbejdsskader - det fysiske og psykiske arbejdsmiljø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ansvar for arbejdsskader - det fysiske og psykiske arbejdsmiljøFinn Schwarz og Martin Haug
1340,96 DKK
Hardback
(0)
Ansvar for arbejdsskader - det fysiske og psykiske arbejdsmiljø

Mere om Finn Schwarz og Martin Haug

Der findes flere bøger skrevet af Finn Schwarz og Martin Haug tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Haugs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ansvar for arbejdsskader - det fysiske og psykiske arbejdsmiljø" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Ansvar for arbejdsskader - det fysiske og psykiske arbejdsmiljø" udgivet af Karnov Group Denmark A/S

Mere om Finn Schwarz og Martin Haugs bøger

Finn Schwarz og Martin Haug har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Haug som hardback. Bøgerne af Haug er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Karnov Group Denmark A/S.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ansvar for arbejdsskader - det fysiske og psykiske arbejdsmiljø" af Finn Schwarz og Martin Haug

Det er muligt at købe Finn Schwarz og Martin Haugs "Ansvar for arbejdsskader - det fysiske og psykiske arbejdsmiljø" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Finn Schwarz og Martin Haug "Ansvar for arbejdsskader - det fysiske og psykiske arbejdsmiljø"

Hos Bog & idé er "Ansvar for arbejdsskader - det fysiske og psykiske arbejdsmiljø" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Schwarz og Martin Haug