Bog & idéFinn Skaarup Jensen

Bøger skrevet af Finn Skaarup Jensen

Læs mere om Finn Skaarup Jensen
1 produkter
1 produkter
BIOS-tema
BIOS-temaTeresa Andresen
339,95 DKK
Hæftet
(0)
BIOS-tema

Mere om Finn Skaarup Jensen

Der er flere forskellige bøger af Finn Skaarup Jensen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "BIOS-tema, lærervejledning, suppl. delprojekter og kopiark - ebog" udgivet af Gyldendal - "BIOS-tema" i serien "BIOS-tema" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Finn Skaarup Jensen

Du kan finde to bøger af Finn Skaarup Jensen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Finn Skaarup Jensen bøger i samtlige formater. Jensens bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"BIOS-tema, lærervejledning, suppl. delprojekter og kopiark - ebog" af Finn Skaarup Jensen

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Jensen, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Finn Skaarup Jensen "BIOS-tema"

"BIOS-tema" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "BIOS-tema". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Skaarup Jensen