Bog & idéFinn Slumstrup

Bøger skrevet af Finn Slumstrup

Læs mere om Finn Slumstrup
4 produkter
4 produkter
Oprør fra udkanten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Oprør fra udkantenViggo Mortensen (red.)
190,86 DKK
Hæftet
(2)
Oprør fra udkanten
Mand og hund imellem
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mand og hund imellemFinn Slumstrup
141,06 DKK
Hæftet
(2)
Mand og hund imellem
Oprør fra udkanten - mulighedernes land 2.0
STREAM
Oprør fra udkanten - mulighedernes land 2.0Finn Slumstrup
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Oprør fra udkanten - mulighedernes land 2.0
Mand og hund imellem
Mand og hund imellemFinn Slumstrup
69,95 DKK
EBOG
(2)
Mand og hund imellem

Mere om Finn Slumstrup

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Finn Slumstrup. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Slumstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Margareta Erichsen - historiefortællersken i Husum" udgivet af Mikkelberg¤Poul Kristensen - "JAZZ" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals bog om jazz" udgivet af Gyldendals bogklubber - "Mand og hund imellem" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ballonskipperen" udgivet af Poul Kristensen - "Gyldendals bog om jazz" udgivet af Gyldendal - "Mand og hund imellem" udgivet af Hovedland - "Oprør fra udkanten - mulighedernes land 2.0" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Oprør fra udkanten" udgivet af Hovedland - "Dér, hvor ingen andre er" udgivet af Unitas¤i samarbejde med Kirkens Korshær

Bøger skrevet af Finn Slumstrup

Der er ti tilgængelige bøger af Finn Slumstrup hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Finn Slumstrup bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Slumstrup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Margareta Erichsen - historiefortællersken i Husum" af Finn Slumstrup

"Margareta Erichsen - historiefortællersken i Husum" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Mikkelberg¤Poul Kristensen.

"JAZZ" af Finn Slumstrup

Hos Bog & idé er "JAZZ" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Slumstrup