Bog & idéFinn Sten Jakobsen

Bøger skrevet af Finn Sten Jakobsen

Læs mere om Finn Sten Jakobsen
3 produkter
3 produkter
Mediation i organisatorisk perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mediation i organisatorisk perspektivMarianne Spandet Jakobsen
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Mediation i organisatorisk perspektiv
Kort & godt om MEDIATION & KONFLIKTER
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kort & godt om MEDIATION & KONFLIKTERMarianne Spandet Jakobsen
195,46 DKK
Hæftet
(1)
Kort & godt om MEDIATION & KONFLIKTER
Kort & godt om mediation & konflikter
Kort & godt om mediation & konflikterFinn Sten Jakobsen
179,95 DKK
EBOG
(1)
Kort & godt om mediation & konflikter

Mere om Finn Sten Jakobsen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Finn Sten Jakobsen, kan du vælge i mellem et stort sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Jakobsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kort & godt om mediation & konflikter" i serien "Kort & godt-serien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Kort & godt om MEDIATION & KONFLIKTER" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Mediation i organisatorisk perspektiv" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger af Finn Sten Jakobsen

Der er tre tilgængelige bøger af Finn Sten Jakobsen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan bestille Finn Sten Jakobsen bøger i udvalgte formater. Jakobsens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kort & godt om mediation & konflikter" af Finn Sten Jakobsen

Hos Bog & idé er "Kort & godt om mediation & konflikter" tilgængelig som ebog. "Kort & godt om mediation & konflikter" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Jakobsens serie "Kort & godt-serien". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Kort & godt om MEDIATION & KONFLIKTER" af Finn Sten Jakobsen

Det er muligt at købe Finn Sten Jakobsens "Kort & godt om MEDIATION & KONFLIKTER" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Sten Jakobsen