Bog & idéFinn Thrane

Bøger skrevet af Finn Thrane

Læs mere om Finn Thrane
4 produkter
4 produkter
Hindsholm
BOEGERTILSTAERKPRIS
HindsholmFinn Thrane
365,16 DKK
Indbundet
(1)
Hindsholm
Keld Helmer-Petersen
Keld Helmer-PetersenKeld Helmer-Petersen
399,95 DKK
Indbundet
(2)
Keld Helmer-Petersen
Aquatiques
BOEGERTILSTAERKPRIS
AquatiquesJørgen Johansson
290,46 DKK
Indbundet
(0)
Aquatiques
Elementarier
ElementarierKnud Kramshøj
119,95 DKK
e-bog
(0)
Elementarier

Mere om Finn Thrane

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Finn Thrane. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Thranes bogudgivelser.
Bøgerne fra Finn Thrane kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Keld Helmer-Petersen" udgivet af Strandberg Publishing - "Tageskarten" udgivet af Rhodos in co-operation with Galleri Image

Finn Thranes bøger

Finn Thrane har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Finn Thrane kan købes i flere forskellige formater. Thranes bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Finn Thranes "Keld Helmer-Petersen"

Hos Bog & idé er "Keld Helmer-Petersen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Strandberg Publishing.

Finn Thrane "Tageskarten"

Det er muligt at købe Finn Thranes "Tageskarten" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Rhodos in co-operation with Galleri Image, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Thrane